Δείτε την απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΥ Ναυπάκτου σχετικά με το δημοσίευμα της ΠΟΕΔΗΝ (4/9/2017) που αφορούσε το ΚΥ Ναυπάκτου

«ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ».
Σε απάντηση του δημοσιευμένου σε site, άρθρου σχετικά με τη λειτουργία του Κ.Υ. Ναυπάκτου οφείλουμε να απαντήσουμε στην παραπληροφόρηση και τα ψεύδη που αναγράφονται σε αυτό.
Για το θέμα του παιδιάτρου, εφ΄όσον ο ίδιος ενημερώθηκε, με σχετική απόφαση της 6ης ΥΠΕ, όντως μετακινήθηκε στο Κ.Υ. Ιθάκης, τόπος καταγωγής του ιατρού, για να καλύψει προσωρινά ανάγκες και του Κ.Υ. του νησιού, επίσης τόπος τουριστικού προορισμού.
Για το θέμα του αμιάντου, το οποίο υφίσταται από ιδρύσεως του Κ.Υ. το 1984, οι πληροφορίες που έχουμε από την εποπτεύουσα Αρχή μας, την 6η Υ.ΠΕ είναι, ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η λύση στο πρόβλημα.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς, το ότι έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές εξαιτίας έλλειψης συντονισμού των ασθενοφόρων. Διευκρινίζουμε ότι επειδή το ασθενοφόρο είναι ειδικό όχημα, πρέπει να χρησιμοποιείται σε επείγουσες περιπτώσεις και όχι σαν απλό μεταφορικό μέσο μεταφοράς για μη σοβαρές περιπτώσεις στο Κ.Υ. Ναυπάκτου. Άλλη βαρύτητα σαν περιστατικό έχει το τροχαίο, το έμφραγμα κλπ, και άλλη βαρύτητα ο τραυματισμός από ένα αγκίστρι.
Όσον αφορά το κλίμα εκφοβισμού και απειλών της Διευθύντριας, το οποίο διαψεύδουμε, όχι μόνο δεν ισχύει αλλά αντιθέτως καλούμε οποιονδήποτε εργαζόμενο του Κ.Υ. και οποιασδήποτε ειδικότητας, έτυχε συμπεριφοράς εκφοβισμού ή δέχτηκε απειλή να ενημερώσει το Σωματείο.
Όσο για τα <επίμαχα> ποτηράκια , επιβεβαιώνουμε ότι στην αποθήκη του Κ.Υ , διατίθονται πολλά απ΄ αυτά.
Τέλος καλούμε την ΠΟΕΔΗΝ, αφενός να αποκαταστήσει την αλήθεια, αφετέρου, να διασταυρώνει τις όποιες πληροφορίες λαμβάνει πριν προβαίνει σε δημοσιεύσεις, έτσι ώστε να μην διασύρεται ο μοναδικός Φορέας παροχής υπηρεσιών υγείας στη πόλη της Ναυπάκτου που τόσα χρόνια ανταποκρίνεται επάξια στο ρόλο του ακόμα και κάτω από οποιοσδήποτε σύνθηκες!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ K.Y ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Διαβάστε την απάντηση της Επιστημονικά Υπεύθυνης του φορέα μας (ΚΥ Ναυπάκτου) σχετικά με το δημοσίευμα της ΠΟΕΔΗΝ (4/9/2017) που αφορούσε το ΚΥ Ναυπάκτου.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.