1ο ΓυμνάσιοΗ εκπαιδευτική κοινότητα της Ναυπάκτου βρίσκεται σε αναβρασμό και ο ένας Σύλλογος Γονέων μετά τον άλλο δηλώνει τη συμπαράστασή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει η Α’ ΕΛΜΕ.  Πριν από λίγη ώρα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου του 1ου Γυμνασίου έχει ως εξής:

Ο Σύλλογος γονέων και  κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου στον καιρό της ολομέτωπης επίθεσης που γίνεται στην παιδεία με το πρόσχημα των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων, συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις στον αγώνα του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, ολόθερμοι υποστηρικτές της αξιοπρέπειες του μαθητή και του καθηγητή και σταθεροί στις διεκδικήσεις μας για την εύρυθμη λειτουργία των χώρων όπου τα παιδιά μας στεγάζουν τις ελπίδες τους, δηλαδή τα σχολεία.

Πρόθεσή μας είναι στα προβλήματα των γονέων και οικογενειών τους με τη ανεργία, την υποαπασχόληση και την εκ περιτροπής εργασία, να μην ανεχθούμε και την καταστροφή της ζωής των παιδιών μας.

Για όλα αυτά συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για πραγματική δημόσια και δωρεάν παιδεία με αξιοπρέπεια και γνώση.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και καλούμε όλους τους γονείς να δώσουν δυναμικά το ΠΑΡΩΝ στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.