Δύο συναντήσεις με θέμα την κοινωνική επιχειρηματικότητα θα πραγματοποιήσει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε τα σχετικά Δελτία Τύπου:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» στο πλαίσιο της δράσης 9 «Δομή Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Προώθησης της Απασχόλησης» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία», καλεί τους ωφελούμενους του τομέα παρέμβασης «Κοινωνική Οικονομία», την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., σε συνάντηση με τον κ. Παπαδημητρίου Ιωάννη, Σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού, Δ/νων Σύμβουλο της εταιρείας Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διάσταση Α.Ε. και Εμπειρογνώμονα σε θέματα Κοινωνικής Οικονομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ, στον Πλατανίτη Αντιρρίου.

Το θέμα της συνάντησης αφορά τις καλές πρακτικές της κοινωνικής οικονομίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» στο πλαίσιο της δράσης 9 «Δομή Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Προώθησης της Απασχόλησης» της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία», καλεί τους ωφελούμενους του τομέα παρέμβασης «Κοινωνική Οικονομία», την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ., σε συνάντηση με τον κ. Σκαμνάκη Χριστόφορο, Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνικής Πολιτικής, Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ, στον Πλατανίτη Αντιρρίου.

Το θέμα της συνάντησης αφορά τις δυνατότητες ανάπτυξης της κοινωνικής οικονομίας στην Αιτωλία και την ενίσχυση της συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.