Με ανακοίνωσή της η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» του Γιάννη Μπουλέ, σχολιάζει τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της πόλης, σημειώνοντας πως «η γενικευμένη παράνομη στάθμευση, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνει ότι η πόλη είναι ακέφαλη«. Ενώ, αναφέρεται και στην απόφαση που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την επαναπρόσληψη των τέως δημοτικών αστυνομικών που καλύπτουν πλέον διοικητικές θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΚΝ:

 

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που παρατηρείται στη Ναύπακτο δεν έχει προηγούμενο. Το πέρασμα από το κέντρο της πόλης είναι πλέον απαγορευτικό. Η γενικευμένη παράνομη στάθμευση, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνει ότι η πόλη είναι ακέφαλη.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί που επαναπροσλήφθηκαν στο Δήμο θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα, δυστυχώς όμως, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, καλύπτουν πλέον διοικητικές θέσεις.

Πριν ένα περίπου μήνα στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξή μας υποστήριξε ότι η πόλη μας χρειάζεται τη δημοτική αστυνομία και ψηφίσαμε την επαναπρόσληψη των πρώην δημοτικών αστυνομικών στις ίδιες θέσεις. Δυστυχώς η δημοτική αρχή και οι άλλες παρατάξεις ψήφισαν την επαναπρόσληψη των δημοτικών αστυνομικών σε διοικητικές θέσεις.

Ο κ. δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα ορίσει υπαλλήλους του δήμου για καθήκοντα που είχε η πρώην δημοτική αστυνομία, μεταξύ αυτών και στη ρύθμιση του κυκλοφοριακού. Σήμερα ολόκληρη η πόλη και οι επισκέπτες βιώνουν την αδιέξοδη κυκλοφοριακή πραγματικότητα.

Ας βγάλουν οι δημότες τα συμπεράσματά τους.

Ναύπακτος 17-8-2015

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.