Επανέρχεται η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» του Γιάννη Μπουλέ με νεότερο δελτίο τύπου, το οποίο φέρει τον τίτλο «Η δημοτική αρχή συνεχίζει να προκαλεί», σχολιάζοντας αυτή τη φορά τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Μεταξύ αλλων αναφέρει πως «Θυμίζουμε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση απεχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23/9/2015 όταν ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης κατήγγειλε ότι σε προηγούμενες δημοτικές αρχές κάποιος αδελφός αντιδημάρχου παρίστανε στην Ιταλία το δήμαρχο της πόλης μας, χωρίς να πει ποιος ήταν αυτός που έκανε αντιποίηση αρχής και εξέθεσε το Δήμο μας.  Στη συνεδρίαση αυτή ο κ. Δήμαρχος δεν είπε ούτε μία λέξη. Έτσι η δημοτική αρχή έβαλε λάσπη στον ανεμιστήρα για να πέσει επί δικαίων και αδίκων» για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «για το κατάντημα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. δήμαρχος βλέπει ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον επικεφαλής της, ο οποίος αρνείται να δεχθεί τη λάσπη της δημοτικής αρχής […] Αντί να ζητήσει συγνώμη για την πολιτική απρέπεια του αντιδημάρχου του κ. Ράπτη και να τον ανακαλέσει, ο κ. Δήμαρχος τον κάλυψε πλήρως λέγοντας ότι πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε«.

Και καταλήγει: «Αλήθεια κ. δήμαρχε θα θέλατε να λένε για σας και την ομάδα σας ότι κάνατε αντιποίηση αρχής; κ. Δήμαρχε, αφού δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τον αντιδήμαρχό σας, μην ευτελίζετε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Οι δημότες της Ναυπακτίας έχουν καταλάβει ποιος διοικεί το Δήμο«.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.