Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας» του Γιάννη Μπουλέ, με ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα που διατηρεί η δημοτική παράταξη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζουν πως παρά το γεγονός ότι ήρθε προς ψήφιση ως θέμα (προ Ημερησίας Διατάξεως) στο Δημοτικό Συμβούλιο η αγορά 50 λευκωμάτων απο τα ΕΛΤΑ, πριν από δυόμιση μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου 2015, είχε γίνει ανάθεση για την προμήθεια, χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή μας παραπλάνησε. Ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης έφερε προ Ημερησίας Διατάξεως να ψηφίσουμε την αγορά 50 λευκωμάτων από τα ΕΛΤΑ. Σήμερα με μεγάλη έκπληξη εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι ο Δήμαρχος Ναυπακτίας έχει αναθέσει πριν από δυόμιση μήνες (14/4/ 2015) την παραπάνω προμήθεια χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

κ. Δήμαρχε αντιλαμβάνεστε ότι η απόφαση ανάθεσης που υπογράψατε ήταν παράνομη;

κ. Δήμαρχε συνειδητοποιείτε πως με δική σας ευθύνη παραπλανηθήκαμε και πιθανόν να προκύπτουν ευθύνες τόσο για τους δημοτικούς συμβούλους που καλόπιστα ψηφίσαμε την πρότασή σας όσο και για τις υπηρεσίες του δήμου;
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΔΚΝ

anathesi

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.