Έως το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η επισκευή της ράμπας ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών (γλίστρας), που βρίσκεται στο Γρίμποβο και το χώρο του Ναυτικού Ομίλου και θα είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και για μεγαλύτερα σκάφη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τακτοποίησής της τον περασμένο Ιούλιο, και σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο, η γλίστρα έχει ήδη κατασκευαστεί και ο εργολάβος διαβεβαίωσε ότι θα καταστεί χρηστική μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως η τακτοποίηση της ράμπας πραγματοποιήθηκε από μέλος του Συλλόγου Μηχανικών στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με το Λιμενικό Ταμείο.

Προσανατολίζονται σε μόνιμες εγκαταστάσεις για το Kite Park

Σε μόνιμες εγκαταστάσεις για το Kite Park προσανατολίζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου αναγνωρίστηκε η ανάγκη να αναπτυχθεί στο σημείο κάτι σοβαρό, μετά από επαφή που υπήρξε και με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εκεί, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασχολούνται με το άθλημα του Kite Surf, όχι μόνο τοπικά, αλλά και ευρύτερα.

Ως γνωστόν, η Ναύπακτος διαθέτει το δικό της Kite Park «Junkpark» που βρίσκεται στην περιοχή του Πούντου, στην ανατολική παραλία της πόλης, το Γρίμποβο. Το σημείο δεν έχει επιλεγεί τυχαία, μιας και πρόκειται, λόγω των ανέμων που πνέουν εκεί, για μία από τις ασφαλέστερες και ιδανικότερες παραλίες για το αγαπημένο σπορ.

Τί γίνεται με το parking στην περιοχή του Γριμπόβου

Έχουν ήδη προχωρήσει οι εργασίες καθαρισμού στο χώρο όπου αναμένεται να δημιουργηθεί το parking στο Γρίμποβο, στην περιοχή όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια η εμποροπανήγυρις, ενώ μετά από αίτημα των ψαράδων θα παραχωρηθεί ένα κομμάτι ώστε να χρησιμοποιηθεί από τους ίδιους. Όσον αφορά στην ασφαλτόστρωση του σημείου, όπως έγινε γνωστό, το ζήτημα πλέον είναι η χρηματοδότηση, μιας και το θέμα βρίσκεται για υπογραφή στο Γενικό Γραμματέα.

 

 

 

Share on Facebook13Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.