Κλοουνοποίηση

ο Ιός εξαπλώνεται

Μιλήσαμε με τον ηθοποιό Γιώργο Κατσάμπα για την σπονδυλωτή ταινία μικρού μήκους όπου συμμετέχει. Ευχαριστούμε επίσης τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της Κλοουνοποίησης Βασίλη Μπαμιατζή που μας εξασφάλισαν αποκλειστικές φωτό.

οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονται

Βασίλης Μπαμιατζής: «Το θέμα της έχει να κάνει με τον φόβο της κοινωνίας απέναντι στο διαφορετικό και το άγνωστο καθώς και τη προσπάθεια ομογενοποίησης του συνόλου. Η ιδέα για τη ταινία είναι εμπνευσμένη από μία συνέντευξη του Ευγένιου Τριβιζά. Η ιστορία ξεκινά με έναν οικογενειάρχη ο οποίος φορτισμένος από έννοιες και ευθύνες ξεσπά. Ντυμένος κλόουν αρχίζει να χοροπηδά και να κάνει φάρσες  σε συναδέλφους του. Αυτό το περιστατικό μεγαλοποιείται στα Μ.Μ.Ε. και αρχίζει η διάδοση της φήμης για την ύπαρξη ενός ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε κλόουν. Οι άνθρωποι φοβούνται και οτιδήποτε διαφορετικό το εκλαμβάνουν ως κρούσμα Κλοουνοποίησης. Η κυβέρνηση απαγορεύει κάθε τι μη σοβαρό».

ο σκηνοθέτης Βασίλης Μπαμιατζής σε ένα τελευταίο έλεγχο πριν τη λήψη

Γιώργος Κατσάμπας: «Πρόκειται για ένα δυνατό σενάριο και κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη ελπίζω να ανταποκρίθηκα στην ιδιαιτερότητα του ρόλου μου ως καθ. Επιδημιολογίας. Ανυπομονώ να δω την ταινία ολοκληρωμένη».

ο Γιώργος Κατσάμπας έτοιμος για το γύρισμα

έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

αλλαγή μακιγιάζ και έτοιμος για τη συνέντευξη

στο studio της εκπομπής «δέκα στην ενημέρωση»

Share on Facebook12Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.