Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας για τον εορτασμό των 186 χρόνων από την απελευθέρωση της Ναυπάκτου, ξεκινά τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου η έκθεση «Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας» του Κώστα Κοτσανά στο Φετιχέ Τζαμί.

Περιλαμβάνει μια μοναδική συλλογή εκθεμάτων του μουσείου αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας, που καλύπτουν την περίοδο από το 2000 π.Χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαϊου και θα είναι ανοικτή από Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 09.00΄έως 13.00΄.

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου ο Πύργος Μπότσαρη στις 18:00, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για την έκθεση «Απελευθέρωση της Ναυπάκτου», που περιλαμβάνει έργα του Νίκου Μακρυγιάννη, όπλα και αντικείμενα απογόνων Σουλιωτών αγωνιστών της Ναυπάκτου και χρωμολιθογραφίες των πλοίων του αγώνα από το Ναυτικό Μουσείο Γαλαξειδίου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου, Δευτέρα- Παρασκευή 9:00 έως 13:00 (εκτός αργιών).

Στις 18:45 στην αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια για τη φιλοτελική Έκθεση με θέμα «Εθνική Παλιγγενεσία και Απελευθέρωση της Ναυπάκτου». Σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Συμμετέχουν οι Φιλοτελιστές Φώτης Μόσχος και Διονύσης Μπράβος. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου, Δευτέρα- Παρασκευή 9:00 έως 13:00 (εκτός αργιών).

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.