Οι Φίλιπποι Ναυπάκτου σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/1/2015 στο κέντρο «Ρίζα της γεύσης» στη Ρίζα και ώρα 13.00 μ.μ.
Η πρόσκληση περιλαμβάνει φαγητό, κρασί, χορό με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από παραδοσιακή ορχήστρα και βόλτα με άμαξα για τους μικρούς μας φίλους.
Τιμή πρόσκλησης: 15 €
Τιμή παιδικής πρόσκλησης: 6€
Όπως γράφει και η πρόσκληση αποφασίσαμε να φάμε να πιούμε και να διασκεδάσουμε την Κυριακή το μεσημέρι παρέα με όλους τους φίλους μας. Το μενού που θα προσφέρουμε είναι σαλάτα εποχής με τυρί και σπανακόπιτα ένα πιάτο με χοιρινό, κρασί και τη Βασιλόπιτά μας. το παιδικό πιάτο είναι μπιφτέκι με πατάτες τηγανητές.
Στην ορχήστρα θα είναι: Παντελής Αναστασόπουλος κανονάκι – τραγούδι Κατερίνα Αναστασοπούλου τραγούδι Παναγιώτης Μήτσος :Λαούτο – νέι Κοσμάς Παπακωστόπουλος: Κλαρίνο – βιολί Γιάννης Αναστασόπουλος:κρουστά
Θα σας παίξουμε ότι ξέρουμε! τραγούδια και σκοπούς από Ρούμελη, Ήπειρο, Μοριά, Θράκη, Νησιά, Μ.Ασία. θα είναι χαρά μας να ξεκινήσουμε μαζί το 2015 με καλή παρέα κέφι και χορό!
Ο πρόεδρος των «Φίλιππων Ναυπάκτου»
Παντελής Αναστασόπουλος
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.