Συνεχίζονται με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, που διοργανώνει για 5η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε».

Στις 15 Μαρτίου ανέβηκε η θεατρική παράσταση «Η αρπαγή της Περσεφόνης», από το 35ο Δ.Σ. Πάτρας – τάξη Δ2 και

 «Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραϊσκου από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Ε2’.

Οι μικροί μαθητές  έστειλαν αυτή τη φορά μηνύματα για τη φύση και τον σεβασμό που της οφείλουμε, καθώς και για την σημασία της ανακύκλωσης στην καθημερινότητά μας.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές  χειροκρότησαν για μια ακόμη φορά τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Δείτε φωτογραφίες και video από τις παραστάσεις.

 2015-03-16.jpg 2015-03-16.jpg 2015-03-16.jpg 2015-03-16.jpg 2015-03-16.jpg 2015-03-16.jpg


ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  την Κυριακή  22 Μαρτίου στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,

να παρακολουθήσετε την τελευταία θεατρική παράσταση της δράσης μας που ετοίμασαν για σας τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου με την βοήθεια των υποστηρικτών τους.

Ο τίτλος της παράστασης είναι « Όταν η κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε την πρασινοσκουφίτσα» της Σ. Κάτσου – Καντάνη, σε ελεύθερη διασκευή από την θεατρολόγο Φωτεινή Γιαλούρη.

Μια παράσταση στην οποία πρέπει όλοι να παρευρεθούμε, εμψυχώνοντας αυτά τα παιδιά και δείχνοντας στο ελάχιστο την κοινωνική ευαισθησία μας.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.