Με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Τρωάδες» συνεχίσθηκε την Παρασκευή 7 Αυγούστου το φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων, όπου περισσότεροι από 800 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές ερμηνείες από καταξιωμένους ηθοποιούς.

Η Καριοφυλιά Καραμπέτη στο ρόλο της «Εκάβης», ο Νίκος Ψαράς (Ταλθίβιος), η Μαρία Κίτσου (Ανδρομάχη), η Κόρα Καρβούνη ως «Κασσάνδρα», καθώς και όλοι οι ερμηνευτές, απέδωσαν άψογα και υποδειγματικά το αντιπολεμικό, βαθιά συγκινητικό και πάντα επίκαιρο μήνυμα του Ευριπίδη, σε συνδυασμό με το λιτό σκηνικό και την επιβλητικότητα του τοπίου των Οινιάδων.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι ηθοποιοί και συντελεστές της, δέχθηκαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, και τα συγχαρητήρια εκ μέρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, από τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κ. Γιαννόπουλο και Σ. Λαναρά, τον αντιδήμαρχο Δ. Μπουσμπουρέλη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γ. Καραπαπά και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας – ΔΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσο, καθώς και των δημοτικών συμβούλων Λαμ. Σταθόπουλου και Γ. Τόλη

Η επόμενη παράσταση του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου, με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής».

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.