posterΜία από τις πιο ταλαντούχες παρουσίες στην πόλη της Ναυπάκτου, η ζωγράφος και καθηγήτρια Φωτεινή Πολυχρόνου παρουσιάζει μία ακόμη εξαιρετική ατομική έκθεση στο κοινό. Το θέμα της «Συμβουλισμοί» και όσοι επιθυμούν μπορούν  να δουν από κοντά τα μοναδικά έργα στο ισόγειο του «Hotel Nafpaktos», στην περιοχή του Γριμπόβου.

Η ίδια η καλλιτέχνις σχολιάζει για την έκθεσή της:

Κάθε εικόνα είναι ένα σύμβολο. Μέσα από το συμβολισμό της επιδιώκει το καθρέφτισμα μιας δοσμένης πραγματικότητας, και τούτη η πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι παραδεκτή κατά το ήμισυ.

Κανείς δημιουργός δεν είναι αυτόφωτος. Συνδέεται με το παρελθόν με τη διαδικασία της μίμησης, με το παρόν δουλεύοντας το δημιούργημα και κλείνει την τριλογία του χρόνου προσθέτοντας στο μέλλον το δικό του μικρό λιθάρι στην αισθητική αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς.

Η τέχνη έχει υποχρέωση να είναι ζωντανή και ακμαία. Για να μπορέσει όμως να σταθεί με σεβασμό στο ύψος της υποχρέωσής της, οφείλει να απελευθερώσει τον πρωτόγονο δυναμισμό της χρησιμοποιώντας με πάθος όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της»

Χορηγός Επικοινωνίας: LepantoMag.gr

Τα έργα της καλλιτέχνιδος φέρουν τις ονομασίες «Μοίρες», «Αναμονή», «Ταξίδι», «Αποδοχή», «Προσευχή», «Δύναμη», «Νίκη», «Φως»:

IMGP3247.JPG IMGP3249.JPG IMGP3252.JPG IMGP3253.JPG IMGP3254.JPG IMGP3255.JPG IMGP3256.JPG

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter5Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.