Με επιτυχία ξεκίνησαν  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 6η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε». Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας –  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας  και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν οι 2 πρώτες θεατρικές παραστάσεις του  4ου ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Γ’ «Ο Δρακοπόταμος»  της Βάσως Μιχαηλάκη – Αρφαρά , καθώς και του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου- τάξη Γ’2

«Περπατώ εις το δάσος» διασκευή έργου της Στέλλας Μιχαηλίδου. Οι μικροί μαθητές  έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της προστασίας του Δάσους από την ανθρώπινη παρέμβαση.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, εισπράττοντας με τον καλύτερο τρόπο, μηνύματα για το περιβάλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς: του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Τσολοδήμου Ουρανία της Γ’τάξης, την θεατρολόγο του Πράσινο +Μπλε κα Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα και για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου στον κο Τσιλιγιάννη Νίκο της Γ’2 τάξης, καθώς και στην θεατρολόγο του σχολείου κα Σταυρογιαννοπούλου Ευθυμία, για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις.

   

   ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  την επόμενη  Κυριακή  14 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρακολουθήσουμε την παράσταση των μικρών μαθητών του  2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου των Ε’1 και  Ε’2 τάξεων με το έργο : «H Τελευταία μαύρη γάτα»  του Ευγένιου Τριβιζά.

 blackcatafisapatim2016sm

 

  Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.