Με επιτυχία στέφθηκε και φέτος η «Γιορτή Πρωτομαγιάς» που πραγματοποίησε ο πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχομάνδρας Ναυπακτίας «Ο Εύηνος» σε πανέμορφη περιοχή στην είσοδο του χωριού και κάτω από τα πλατάνια στη θέση Βαθύρεμα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που γίνεται για δεύτερη χρονιά και που ο σύλλογος θέλει να καθιερώσει. Έτσι, το πρωί της Πρωτομαγιάς τα μέλη του Συλλόγου και εθελοντές κάτοικοι βοήθησαν στο στήσιμο των τραπεζιών και στην διαμόρφωση του χώρου.

Πέρυσι ο δραστήριος Σύλλογος του τοπικού διαμερίσματος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την γιορτή στην συγκεκριμένη περιοχή. Η προσέλευση επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παρόλες τις ελλείψεις, τα μέλη του Συλλόγου ικανοποίησαν τους παρευρισκομένους. Φέτος η διοργάνωση είναι σαφώς καλύτερη, λένε τα μέλη του Συλλόγου, που καλούν τους συγχωριανούς τους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να αγκαλιάσουν την συγκεκριμένη δράση και να την ενισχύσουν.

Τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν σουβλάκια και άλλα νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πατσαούρας, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Βασίλης Κωστούλας, ο πρόεδρος της Βελβίνας Θανάσης Κοντοχρήστος, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της περιοχής και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της Βλαχομάνδρας.

Ο σύλλογος της Βλαχομάνδρας ιδρύθηκε το 1983 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του πλούσια δράση στον πολιτισμό της περιοχής και παράλληλα προσπαθεί να εξωραΐσει το δημοτικό διαμέρισμα.

 

πηγή: lepantortv.gr – Σωτήρης Καρέλης

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.