Αγαπημένες μελωδίες των Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και διεθνώς γνωστά μουσικά κομμάτια απέδωσε η Παπαχαραλάμπειος Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπακτίας, συνοδευόμενη από τους ερμηνευτές Εύη Γκόγκου, Ανδρέα Καλλιβωκά, Δημήτρη Δημόπουλο και Όλγα Μπαλωμένου, στην πλατεία Χορμόβα, στο Αντίρριο.

Τη διεύθυνση της Φιλαρμονικής είχε ο μαέστρος Δημήτρης Αμπατζής, στο μπουζούκι συμμετείχε φιλικά ο Γιάννης Κριδεράς, σόλο άλτο σαξόφωνο ο Χρήστος Δημητρέλλος ενώ την επιμέλεια και παρουσίαση της βραδιάς είχε η Έμυ Παπαδούλα. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους εορτασμούς των 60 ετών από τη δημιουργία της Φιλαρμονικής, ενώ απόψε στις 21:00, θα λάβει χώρα η δεύτερη κατά σειρά συναυλία στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ράπτης, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Ασημακόπουλος και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιρρίου «Το Καστέλλι» Λένα Δημοπούλου.

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

Share on Facebook6Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.