Ανταπόκριση από Λεων.Κορνάρο, Γ.Παρίση, Λ.Μπακόλα, Γ.Πορφύρη

 

Μέσα σε ένα ανεπανάληπτο σε συμμετοχή, παλμό και άριστη διοργάνωση, ανταμώσαν και φέτος οι Χομορίτες, στη γενέτειρά τους Χόμορη. Ανάμεσα στις άλλες πλούσιες και ποιοτικές εκδηλώσεις, την παραμονή βράδυ της Κοιμήσεως της Θεοτόκου διοργάνωσαν μουσικο χορευτικό βραδυνό με δείπνο και το αφιέρωσαν στους πρωτεργάτες ιδρυτές του συλλόγου και τον μέγα Χομορίτη ιδρυτή του συλλόγου, ευεργέτη φιλόπατρι και διεθνούς φήμης επιστήμονα ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΖΑΜΠΑΡΑ.

Κατάμεστο το ΛΥΜΠΕΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΜΟΡΗΣ, από Χομορίτες, συγγενείς και φίλους που κατέφτασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος και το εξωτερικό. Οικογενειακή ατμόσφαιρα, κέφι, χαρά, διασκέδαση! Κεντρικός ομιλητής στην αφιερωματική του 10λεπτη ομιλία ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση σύσσωμο το Δ.Σ. και η Ε.Ε., ο πρόεδρος Χόμορης κ. Περικλής Ζαμπάρας, ο π. Δήμαρχος Πλατάνου κ. Ανδρέας Δρόσος, σύσσωμη η Εκκλησιαστική Επιτροπή του χωριού, πολλά μέλη της μεγάλης Αδελφότητας ΑΧΕΠΑ, καθώς και μέλη του Τμήματος Coatseville Chapter 484.

1. Ακούστε LIVE την ομιλία του Γιάννη Πορφύρη για τον μέγα ευεργέτη ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΖΑΜΠΑΡΑ:

https://youtu.be/TIsHVThkX6o

2. Ακούστε LIVE τον χαιρετισμό, απολογισμό, στόχους και ευχές του προέδρου του Συλλόγου Χομοριτών «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» κ. Χαραλ. Χαντζή:


3 Ακούστε LIVE τον χαιρετισμό του προέδρου Χόμορης κ. Περικλή Ζαμπάρα.

4. Ακούστε LIVE τον χαιρετισμό του αντιπροέδρου του Συλλόγου ομογενούς και ευεργέτη κ. Παναγιώτη Ν. Σκιαδά

5. Ακούστε LIVE τον χαιρετισμό του ταμία του Συλλόγου ομογενούς και ευεργέτη κ. Τρύφωνα Ν. Σκιαδά

6. Ακούστε LIVE τον χαιρετισμό του διευθύντριας της εφημερίδας του Συλλόγου Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ κα. Φιλιώ Δρόσου

https://youtu.be/uuQNKMmBnEA

7. Ακούστε ένα δείγμα της συναυλίας:

https://youtu.be/B6Q7R-1zXIs

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.