Τα 60 χρόνια από τη δημιουργία της γιόρτασε η Παπαχαραλάμπειος Φιλαρμονική, με μία συναυλία υπό το φως της πανσελήνου, στο Λιμάνι της Ναυπάκτου. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, ο πρόξενος του Βελγίου στην Πάτρα Ανδρέας Γουργουλιάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Γιώργος Σιαμαντάς, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ράπτης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, δημοτικοί σύμβουλοι και δεκάδες θεατές.

Υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Δημήτρη Αμπατζή, η Παπαχαραλάμπειος Φιλαρμονική πλημμύρισε με υπέροχες μελωδίες τον ιστορικό χώρο, συνοδευόμενη από τους τραγουδιστές Εύη Γκόγκου, Ανδρέα Καλλιβωκά, Όλγα Μπαλωμένου και Δημήτρη Δημόπουλο που χάρισαν μοναδικές ερμηνείες. Στο β” μέρος της βραδιάς, που περιελάμβανε περισσότερο ήχους ελληνικούς των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκι, τη Φιλαρμονική συνόδευσε στο μπουζούκι ο Γιάννης Κριδεράς. Την εκδήλωση παρουσίασε η Έμυ Παπαδούλα.

IMG_0237.JPG IMG_0239.JPG IMG_0010.JPG IMG_0019.JPG IMG_0104.JPG IMG_0119.JPG IMG_0353.JPG IMG_0367.JPG IMG_0368.JPG IMG_0015.JPG

φωτο: Παναγιώτης Τσούσης

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.