Για ακόμη μια φορά το Ξενία στη Ναύπακτο έγινε πεδίο δράσεων και δημιουργίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Art Garden Festival. Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, την 1η,2η,3η Αυγούστου, εικαστικοί, μουσικοί, τραγουδιστές έδωσαν την καλύτερη “φόρα” στην πρωτοβουλία της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Προβάλλω την Ναυπακτία, που για πρώτη φορά φέτος διοργάνωσε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ τεχνών με χρώματα, μουσικές και άρωμα Ναυπάκτου!

Το Art Garden Festival φιλοδοξεί να δίνει στο εξής, κάθε καλοκαίρι, τη δική του “πινελιά” στα, όλο και πιο ενδιαφέροντα, δρώμενα αυτού του τόπου, και μια μοντέρνα “νότα” πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό χωρίς τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν της διοργάνωσης: Αντιγόνη Κέστου, Δημήτρη Παπαδούλα, Άντζυ Παπαχριστοδούλου και τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους. Με τα έργα τους, την πολύτιμη βοήθεια και κυρίως την όρεξή τους έδωσαν υπόσταση στο όλο εγχείρημα.

Από τους διοργανωτές, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς:

Στους δημιουργούς Νίκο Δότσικα, Ελευθερία Καμπουρίδου, Κωνσταντίνα Κοντογιάννη, Κατερίνα Μουσιού, Ζέτα Μπαλή, Μιχάλη Παπαδογιώργο, Φωτεινή Πολύχρονου, Μαρία Σατλάνη, Σοφία Σιδηροπούλου, Γεράσιμο Χαλατζούκα, Γιάννη Κούτρα, Αγγελική Λόη, Βασίλη Λουκόπουλο, Παπαχρήστου Βασιλικής, Άννα Δημητρίου , Νικηφόρο Μακκό, Σταυρούλα Πολονύφη, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Κυριάκο Σφακιανάκη, Γιώργος Ντάλης, Δήμητρα Καραχασάνη, Γεωργία Δαμιανου, Σταυρούλα Σαρηγιάννηπου πρόσφεραν απλόχερα τις εικαστικές τους δημιουργίες.

Στον Θανάση Καρανίκα με τις μουσικές επιλογές του, που πλαισίωσαν το φεστιβάλ.

Στους Groovin’ High και την Βασιλική Παπαϊωάννου με την μπάντα της, για τις δύο υπέροχες συναυλίες που μας ταξίδεψαν στο groove της μουσικής τους.

Ευχαριστούμε, τον Δημήτρη Ιωάννου και τους συνεργάτες του, που φρόντισαν για τον καλύτερο δυνατό ήχο και “φώτισαν” ιδανικά τις βραδιές μας.

Θέλουμε, επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τον Δήμο Ναυπάκτου για την οικονομική ενίσχυση και την παραχώρηση του χώρου καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή του φεστιβάλ.

Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους επισκέπτες που αγκάλιασαν και έδωσαν ζωή με την παρουσία τους στο Art Garden Festival.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Share on Facebook84Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.