Την Κυριακή το βράδυ έπεσε η αυλαία μια μεγάλης διοργάνωσης για την πόλη μας. Για 3 ημέρες η Ναύπακτος φιλοξένησε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και χόρεψε στα μουσικά ακούσματα από κάθε μεριά του πλανήτη. Το Lepanto Folk Festival αποτέλεσε σημείο συνάντησης πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Χορευτές με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, αλλά και με την ιδιαίτερη κουλτούρα τους, συνέθεσαν ένα πολιτισμικό μωσαϊκό και έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην γιορτή αυτή.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοινωφελούς Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Προβάλλω τη Ναυπακτία», στο μήνυμά της αναφέρει:

Η διοργάνωση του Lepanto Folk Festival πραγματοποιείται με μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα. Παρόλα αυτά, οι συμμετοχές και το κέφι των χορευτών αλλά και η ένθερμη υποστήριξη της εκδήλωσης από τους πολίτες της Ναυπάκτου, κράτησαν την εκδήλωση σε υψηλό επίπεδο, αναγνωρίζοντας την σαν μια από τις μεγάλες εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην πόλη μας.

Η Κοιν. Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, ευχαριστεί:

  • Τα χορευτικά group που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εκδήλωση

  • Τους πολίτες και ιδιαίτερα του επαγγελματίες της Ναυπάκτου που αγκάλιασαν την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή

  • Τους Χορηγούς μας (Μεγάλους, Μικρούς, Υποστηρικτές, Χορηγούς Επικοινωνίας) που σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του

  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού για την στήριξή τους

  • Τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για την στήριξή του

  • Τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Ναυπάκτου) που υποστήριξαν την εκδήλωση και τις τρείς ημέρες

  • Την Τροχαία Ναυπάκτου και το Λιμεναρχείο (Ναυπάκτου και Περιφέρειας) που πάλεψαν για την ομαλή διακίνηση όλων των επισκεπτών

  • Τους πάνω από 50 εθελοντές που δούλεψαν για την εκδήλωση, ο καθένας από το δικό του πόστο και την δικές του δυνατότητες, αλλά όλοι τους με την ίδια θέληση για προσφορά.

Το Lepanto Folk Festival, ήταν μια από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄. Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την διοργάνωση παρόμοιων στοχευμένων δράσεων, που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, θα συμβάλλουμε στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

Σας ευχαριστούμε για της στήριξή σας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.