Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 06 Μαρτίου, οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείωn που διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου για 6η συνεχόμενη χρονια, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε».

Η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση «Αυτοί που περπατούν στον γελαστό πλανήτη» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου.

Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του ΚΔΑΠ μεα Ναυπάκτου κα Βασιλοπούλου Μαρία και όλους τους φροντιστές του κέντρου, καθώς και στην εθελόντρια Θεατρολόγο κα Φωτεινή Γιαλούρη που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε την παράσταση.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας – Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και υποστηρίχθηκε από γνωστές εταιρίες και την 1η ΓΕΝ Αιτωλ/νίας.

Στο ΟΙΚΟθέατρο 2016» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 200 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 2.000 θεατές. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «ΟΙΚΟθέατρο 2017».

 

video: Δημήτριος Ιωάννου

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.