Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ναυπακτίας και της Δωρίδας που έδωσαν το παρών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ιππικού συλλόγου Ναυπακτίας και Δωρίδας για να παρακολουθήσουν την ετήσια κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν άλογα και αναβάτες ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με τις άμαξες των μελών του συλλόγου αλλά και με τα άλογα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αναβατών από τον σύλλογο Ναυπακτίας και Δωρίδας αλλά και των αναβατών που ήρθαν από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα.  Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση επιδείξεων από τα μέλη του Συλλόγου. Στο χώρο που βρίσκεται στη Μανάγουλη Δωρίδας, λειτουργούσε και έκθεση με εργαλεία και εξαρτήματα που χρησιμοποιούσαν οι αγρότες για τις καλλιέργειες και με την βοήθεια πάντα του αλόγου.

Από το 2007 έως και σήμερα ο ιππικός σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας έχει πλούσια δράση σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις στις οποίες δίνει το παρών ενώ έχει αυξήσει σημαντικά και τα μέλη του και έχει δημιουργήσει τις υποδομές για την καλύτερη επαφή των νέων ανθρώπων με το άλογο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ευπαλίου Ανδρέας Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Ευπαλίου Κώστας Τσιούστας, ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας Χρήστος Σαλαμούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 

πηγή: lepantotv.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.