Κάτοικοι, μέλη πολιτιστικών συλλόγων και φίλοι του χωριού Κρυονέρια, Ορεινής Ναυπακτίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Κάτοικοι, μέλη πολιτιστικών συλλόγων και φίλοι του χωριού Κρυονέρια, Ορεινής Ναυπακτίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σήμερα Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, στο χιονοσκέπαστο χωριό Κρυονέρια, στην ξενοδοχειακή μονάδα Omalia Village. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Κρυονεριτών Ναυπάκτου «ο Αγ. Γεώργιος» προσφέροντας βασιλόπιτες και το φλουρί, μια όμορφη εικόνα του Αγίου Γεωργίου. Οι χιονισμένοι δρόμοι δεν εμπόδισαν τους απανταχού Κρυονερίτες όπως, από το Αγρίνιο το Μεσολόγγι την Πάτρα την Ναύπακτο και από άλλες πόλεις, να έρθουν στο πρώτο πρωτοχρονιάτικο αντάμωμα που φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε.
Την πίτα έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Καρανικόλας, ο ιδιοκτήτης του Omalia Village κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ο Αγ. Γεώργιος» κ. Χριστόφορος Ζαμπάρας.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους επισκέπτες του ξενοδοχείου που επέλεξαν τα Κρυονέρια να περάσουν την αλλαγή του χρόνου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές, ο τ. Αντινομάρχης κ. Γιώργος Χριστογιάννης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ζιαμπάρα, ο τ. Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρκατσούλης, ο τ. Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Τσέλιος και εκπρόσωπος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Μ. Σαλμά.
Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την όμορφη θέα που προσφέρει απλόχερα το OmaliaVillage. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα θαυμάσιο γεύμα, όπου όλοι γεύτηκαν τα νοστιμότατα «πιάτα» του ξενοδοχείου. Χάρις στην σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, το χωριό Κρυονέρια πλέον γίνεται τόπος προορισμού για όλο τον χρόνο. Εάν βοηθήσει ο Δήμος με την Περιφέρεια, τα Κρυονέρια μπορούν να γίνουν τόπος μόνιμης κατοικίας, δίνοντας ζωντάνια στην Ορεινή Ναυπακτία.
2015-01-04.jpg 2015-01-04.jpg 2015-01-04.jpg 2015-01-04.jpg 2015-01-04.jpg 2015-01-04.jpg

Share on Facebook35Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.