Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου έχει ως εξης:

17:00 Προβολή ταινίας «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» (είσοδος ελεύθερη).
17:00-19:00  «Strumf –Show». Φέτος οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν με τα Στρουμφάκια, στη Χριστουγεννιάτικη Πόλη –Αύλειος χώρος Καπναποθηκών Παπαστράτου.

Oι δυο θεατρικές παραστάσεις θα παρουσιαστούν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

19:00 Το Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα Καλυβίων παρουσιάζει το Θεατρικό Δρώμενο «Λαός και Κολωνάκι». Οι έφηβοι θα μιλήσουν για τις αξίες της ζωής και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για τις γιορτές. Βασισμένο σε μια ιδέα της κ. Μαρίνας Καραφά και σε αυτοσχεδιασμούς των παιδιών.
19:30 «Ο Χιονάνθρωπος που έλιωνε» θεατρικό δρώμενο  από το Τμήμα Παιδικού Θεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου (Υπεύθυνη κ. Ζαρκάδα Κ.).

Στις 20:00 : «Μ’ένα ρόδι θα σε προϋπαντήσω…». Εορταστική Συναυλία στην Πλατεία Δημοκρατίας από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου, με κάλαντα, τραγούδια, έθιμα και ιστορίες από περιοχές της Ελλάδας, για τις ημέρες των Χριστουγέννων. (Υπεύθυνοι: χορωδίας παιδιών & ενηλίκων κ. Ευσταθία Γρέντζελου, παραδοσιακής ορχήστρας κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και παραδοσιακών κρουστών κ. Μάκης Φεγγούλης).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.