Δημήτρης Ασημακόπουλος

asimakopoulosΟ Δημήτρης Ασημακόπουλος (του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας Σύψα) γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στη Ναύπακτο.

Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως φοιτητής ήταν μέλος της Συγκλήτου του Παν. Πατρών και του ΔΣ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Σήμερα εργάζεται ως Ορκωτός Ελεγκτής και είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών Ελλάδας (ΣΟΕΛ).

«Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε με τον τόπο μας. Η κρίση σε συνδυασμό με πολλές λάθος αποφάσεις μας φέρανε σε οριακό σημείο: η Ναυπακτία ή θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ή θα ερημώσει. Αύριο θα είναι αργά, τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας.

Ο Γιώργος Γούλας είναι έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο απολογισμός της πορείας του σε αυτή είναι θετικός. Ταυτόχρονα είναι άνθρωπος της εποχής του, αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη πραγματικότητα και γνωρίζει σε βάθος τα εργαλεία με τα οποία θα αναστρέψουμε την καθοδική πορεία της Ναυπάκτου.

Αυτά τα χαρακτηριστικά του είναι κατά τη γνώμη μου και ο λόγος που κατάφερε να κινητοποιήσει ένα δυναμικό τμήμα της κοινωνίας που μέχρι ήταν αυτοδιοικητικά στην αφάνεια και να συγκροτήσει μια παράταξη με τη φυσιογνωμία της Ανανέωσης και Δημιουργίας».