Αντώνιος Σπ. Φράγκος

PhotoΟ Αντώνιος Φράγκος γεννήθηκε το 1977 στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του De Montfort University στο Λέστερ στην Αγγλία και αποφοίτησε το 1998. Το 1999 έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκόβη και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο Μάστερ (LLM) στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο των Εμπορικών Συναλλαγών.

Από το 2000 εως το 2004 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Βασικά καθήκοντα του ήταν η παρακολούθηση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών, της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αναφορών, της κοινοβουλευτικής Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής, προετοιμασία κοινοβουλευτικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, κατάθεση τροπολογιών, επιστημονική υποστήριξη σε ζητήματα εθνικού, διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου, όπως επίσης η παρακολούθηση των συνεδριάσεων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για θέματα των ανωτέρω Επιτροπών.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και από το 2006 είναι Δικηγόρος στη Ναύπακτο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ανδριάνα Μπαλαμπάνη  με την οποία έχει αποκτήσει δυο γιούς.

fragos2

Τηλ. & Φαξ. 26340-22330 | Κιν. 697-3694249

email: [email protected]| Ιστοσελίδα: www.fragos.eu